dimarts, 18 de març del 2014

Rico & Oskar

Hola,sé que fa moltíssim que no escric però ara que puc faréuna ressenya sobre una col.lecció de llibres.Aquesta col.lecció s'anomena Rico & Oskar i està formada per tres llibres, i la veritat es que a mi m'ha agradat bastant.

Ressenya primer llibre: En Rico és un nen poc convencional. A vegades es riuen d'ell perquè pensa una mica més a poc a poc que la majoria de les persones i li costa distingir la dreta de l'esquerra. Això sí, hi ha moments que en Rico és realment brillant, com quan s'adona d'aquelles petites coses en què ningú no es fixa i es comença a fer preguntes. Aquest cop, per exemple, ha trobat un macarró amb restes de formatge abandonat a la vorera del seu carrer.Però no serà fins que segrestin el seu nou amic Oskar, un nen superdotat que no es treu mai el casc de motorista del cap, que en Rico haurà de posar a prova les seves habilitats.

Opinió personal:Són uns llibres que es llegeixen molt ràpid i a mi m'han agradat bastant.Jo només n'he llegit els dos primers ja què el tercer no l'he trobat en català.Trobo què els dos protagonistes estàn molt ben trobats ja que són molt diferents però igualment són molt amics.Recomano aquest llibre quan es té ganes de llegir un llibre que sigui entretingut i ràpid de llegir.