divendres, 31 de gener del 2014

Muffins de formatge i beicon

Hola, aquests dies he estat molt ocupada i no he pogut escriure al blog però ara que puc aprofitaré per escriure la primera recepta del blog.Aquí la deixo:

Recepta de muffins de formatge i beicon

Ingredients:

-2 ous                                   -125ml d'oli d'oliva suau 
-375g de farina                     - 250ml de llet
-125g de beicon                   -100g de formatge cheddar
-1/2 sobre de llevadura(8g)   -una mica de pebre i una mica de sal
-1cullerada de herbes fines



Preparació:


-Preescalfar el forn a 190 graus amb calor a dalt i a baix.

-Picar el beicon i fregir-lo.Després deixar que s'escorri sobre paper de cuina.A d'estar tebi abans de incorporar-lo a la massa.

-Ratllar el formatge.

-Tamisar en un bol la farina,la llevadura,la sal i el pebre i barrejar-ho amb l'espàtula.Batre-ho amb la batedora, incorporar a poc a poc l'oli,la llet i els ous.Quan estigui tot ben barrejat afegir-hi el beicon, el formatge i les herbes fines; i barrejar-ho amb moviment envolvents.

-Preparar una safata per muffins amb 12 càpsules i omplir-les amb la massa fins a un dit de la vora.

-Enfornar durant 20 minuts o fins què els muffins pujin.

-Quan estiguin daurats treure la safata del forn i deixar 5 minuts que es refredin.Seguidament treure'ls dels motlles i deixar-los refredar sobre una reixa. 

Jo ho he probat i la veritat es que estàn boníssims NYAM!!!!!



divendres, 10 de gener del 2014

Primera entrada 2014

Hola,quina il·lusió aquesta es la meva primera entrada del 2014!En aquesta entrada vull recomanar una col·lecció de llibres i música.La col·lecció de llibres s'anomenen Diari d'una penjada i de moment hi ha cinc llibres.Són uns llibres que van sobre la vida d'institut d'una nena anomenada Nikki i els seus problemes .Són uns llibres molt divertits que enganxen molt i és llegeixen molt ràpidament ja què estan escrits com un diari personal. I de música vull recomenar un vídeo anomenat Pop Danthology què es fa cada any amb un recull de les cançons més escoltades de l'any, aquí deixo el Pop Danthology 2013 i una imatge de Diari d'una penjada: