diumenge, 29 de setembre del 2013

Gorjuss

Hola en aquesta entrada recomano una marca anomenada Gorjuss. Gorjuss és una marca què fabrica coses com:llibretes,capsetes,enganxines,bolsos ...  Tots els seus productes tenen dibuixades unes nines molt maques que tenen un toc oriental, aquí us en deixo unes quantes:

                                                  

              

dimarts, 24 de setembre del 2013

TARDOR

Fa uns quants dies va començar la tardor i des del blog també volem donar-li la benvinguda:

Tardor benvinguda al blog!!!!



diumenge, 22 de setembre del 2013

Wake my up

Aquesta és la primera entrada de música que faig al blog així que.... comencem!!!

Vull recomanar la cançó  Wake my up què es d'un cantant anomenat Avicii i a part es una cançó d'aquest any que s'ha fet bastant famosa aquí la deixo:


dijous, 19 de setembre del 2013

Els Jocs De La Fam

Hola, en aquesta entrada recomanaré la pel.licula de els jocs de la fam ja què de qui poc s'estrenarà la segona als cines


Sinopsis: Cada any, a les ruïnes del que en el seu dia va ser Amèrica del Nord, el Capitoli de la nació de Panem obliga cadascun dels seus dotze districtes a enviar un noi o noia adolescent a competir en els Jocs de la Fam. Els Jocs de la Fam, un recargolat càstig per un aixecament que va tenir lloc en el passat i una tàctica d'intimidació governamental continuada, són un esdeveniment retransmès per televisió a tot el país en què els "Tributs" han de lluitar entre si fins que només quedi un supervivent. 
Katniss Everdeen, de setze anys d'edat, es presenta com a voluntària en lloc de la seva germana per participar en els jocs, i es veu obligada a confiar en el seu agusat instint, així com en els consells d'un antic vencedor borratxo, Haymitch Abernathy, quan acaba enfrontada a altres tributs que han estat objecte d'un entrenament intensiu i que s'han estat preparant per a aquests Jocs durant tota la seva vida. Si vol tornar a casa en el Districte 12, Katniss haurà de prendre decisions impossibles a la sorra en què haurà de contraposar la supervivència a la humanitat, i la vida a l'amor.



Opinió personal:Jo el primer cop què la vaig veure em vaig fer un fart de plorar ja què es una pel.licula amb molts moments intensos.A mi em va encantar i espero amb moltes ganes poder anar al cine a veure la segona!!!!!!! Aquí deixo una foto de la primera i una de la segona

    

dilluns, 16 de setembre del 2013

Sabates Curioses

Hola, avui pensant en el blog m'ha vingut de gust fer una entrada curiosa i diferent i he decicit què faré una entrada de sabates divertides i curioses així que som-hi!!!!! Aquí està la tria què he fet entre totes les que m'han agradat més:

aquestes deuen ser perfectes per construïr:



i aquestes per jugar a algun joc de mario:



i per acabar unes sabates molt cruixents:



dissabte, 14 de setembre del 2013

Mario Kart

Hola , fa poc vaig jugar en un joc de Wii anomenat Mario Kart i la veritat és què em va agradar molt. És un joc què es tracta de fer curses I encara que a primera vista pugui semblar`` el típic joc de carreres´´ jo crec que no ho és. El recomano moltíssim i quan proves aquest joc no pots parar de jugar!!!!!


                      

Recomanació Yuya




Hola, en aquesta entrada us vull recomanar un canal  de you tube. El canal de you tube què us vull recomanar és el d'una noia anomenada yuya. En el seu canal normalment penja video tutorials de manualitats, receptes, roba,maquillatge i pentinats. A mi m'agrada molt ja què trobo que té idees molt originals.:) Aquí us deixo l'enllaç del canal i una foto de la yuya:          
                                                :http://www.youtube.com/user/lady16makeup

                                                  

dijous, 12 de setembre del 2013

canvis al blog

Hola, en aquesta entrada vull informar que a partir d'avui intentaré poder fer una entrada cada dia tot-hi que no crec què pugui ja que ara no tinc vacances :( . Però no passa res per què encara què no tingui vacances una mica de temps lliure si que tinc així què intentaré escriure el màxim i no abandonar el blog :)

                                                VISCA NIA &  CO!!!!!    

dimecres, 11 de setembre del 2013

Fairy Oak





Hola,aquest estiu he llegit una saga anomenada Fairy Oak i com què m'ha agradat molt aquí deixo la ressenya del primer llibre anomenat Fairy Oak El secret de les bessones:

sinopsis:En un poble màgic i antic, amagat entre els plecs d'un temps immortal, a l'abric dels altiplans, entre els alts penya-segats i els boscos encantats, una fada, una bruixa i dues nenes viuen la més emocionant de les aventures. Fairy Oak, a la vall de Verd Pla, és un petit i vell poble encantat nascut al voltant de Roure, el gran arbre parlant al qual deu el seu nom. A Fairy Oak, els Màgics de la Llum, amb poder per crear, i els de la Foscor, amb poder per destruir, han establert una aliança i viuen en harmonia amb els Sensemagia, tanta, que no és fàcil distingir els uns dels altres. Però el temps de la pau sembla destinat a acabar, perquè un antic enemic ha tornat a la recerca de revenja. Així passa, entre mil aventures, el relat de Felí, la fada lluminosa que té la difícil tasca de protegir les bruixes bessones de Fairy Oak.

opinió personal: Per mi aquesta saga (encara que a primera vista pugui semblar una saga molt infantil) m'ha agradat molt. Trobo que la trama està molt ben trobada i  es una saga que a mi m'aconsegueix emocionar.:)

Aquí deixo el link de la web de la saga  ( malauradament la web per triar l'idioma només hi ha castellà, anglès i italià):   /http://www.fairyoak.it/

                                                               
                                                         

dilluns, 9 de setembre del 2013

super 8

La pel.lícula què us vull recomanar es de fa 1 o 2 anys però a mi m'encanta :)

Sinopsis:Un grup d'amics graven una pel.lícula de zombies en format súper8.En una de les seqüenciès s'endinsen en una zona per on passa la via del tren. Allà en ple rodatge, un tren descarrila i una misteriòsa criatura que transportava l'excèrcit s'escapa d'un dels vagons accidentats.      

Opinió Personal: És una pel.lícula de molta acció molt ben ambientada i a mi em va agradar molt.

 

diumenge, 8 de setembre del 2013

Comença la rutina

D'aquí poc s'acabaran les vacances i començarà un altre cop la rutina: haver d'aixecar-se d'hora, fer exàmens....& co. A mi personalment ja m'agradaria poder tenir un mes més de vacances per poder descansar, però com que no és així s'han d'aprofitar al màxim les vacances!!!!!!

dissabte, 7 de setembre del 2013

Ressenya Wonder

Llibre: Wonder

Sinopsis: L'Auggie va néixer amb una malformació facial que li ha impedit anar a una escola normal. Fins ara. L'Auggie és un nen normal, però amb una cara fora del corrent. ¿Podrà convèncer els seus nous companys que és com ells, malgrat les aparences? És la història de l'August, però és la història també de cada lector. Plena de bondat i coratge, Wonder és un llibre que ens mostra la bellesa que tenim tots a dins.

Opinió personal: A mi personalment m'ha semblat una història molt tendre i ara s'ha convertit en un dels meus llibres preferits. Jo crec que aquest llibre si et saps posar en el lloc de l'Auggie te'l pots llegir tinguis l'edat que tinguis.  

divendres, 6 de setembre del 2013

El blog ja té mascota

Hola, tal com diu el títol de l'entrada el blog ja té mascota. La mascota és un lleó anomenat Lucy. La Lucy  és i serà la única mascota del blog ja que no vull que el blog sembli un zoo :)

Primera Entrada

Aquesta és la primera entrada del blog. En aquest blog parlaré sobre diversos temes com: música ,cinema ,llibres , manualitats.... & co. De moment al blog encara li falten alguns retocs però mica en mica l'aniré millorant.
             BENVINGUTS A Nia & Co!!!!