dimecres, 11 de setembre del 2013

Fairy Oak





Hola,aquest estiu he llegit una saga anomenada Fairy Oak i com què m'ha agradat molt aquí deixo la ressenya del primer llibre anomenat Fairy Oak El secret de les bessones:

sinopsis:En un poble màgic i antic, amagat entre els plecs d'un temps immortal, a l'abric dels altiplans, entre els alts penya-segats i els boscos encantats, una fada, una bruixa i dues nenes viuen la més emocionant de les aventures. Fairy Oak, a la vall de Verd Pla, és un petit i vell poble encantat nascut al voltant de Roure, el gran arbre parlant al qual deu el seu nom. A Fairy Oak, els Màgics de la Llum, amb poder per crear, i els de la Foscor, amb poder per destruir, han establert una aliança i viuen en harmonia amb els Sensemagia, tanta, que no és fàcil distingir els uns dels altres. Però el temps de la pau sembla destinat a acabar, perquè un antic enemic ha tornat a la recerca de revenja. Així passa, entre mil aventures, el relat de Felí, la fada lluminosa que té la difícil tasca de protegir les bruixes bessones de Fairy Oak.

opinió personal: Per mi aquesta saga (encara que a primera vista pugui semblar una saga molt infantil) m'ha agradat molt. Trobo que la trama està molt ben trobada i  es una saga que a mi m'aconsegueix emocionar.:)

Aquí deixo el link de la web de la saga  ( malauradament la web per triar l'idioma només hi ha castellà, anglès i italià):   /http://www.fairyoak.it/

                                                               
                                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada